Werken bij Eurus

Bij Eurus werken we continu aan uiteenlopende en uitdagende participatietrajecten waarbij we een zeer breed scala aan deskundigen inzetten. Heb je ervaring met participatietrajecten en denk je een goede bijdrage te kunnen leveren, neem dan eens contact met ons op.

Bellen over de mogelijkheden bij onze trajecten kan via 074 – 250 18 42 of stuur een e-mail met daarin je motivatie waarom je je wilt inzetten voor participatietrajecten en je CV naar info@eurus.nl onder vermelding van ‘Werken bij Eurus’.

Stage en afstuderen

Eurus is door een door Ecabo erkend leerbedrijf. Sinds 7 april 2011 is het voor studenten van de MBO-opleidingen Assistent Communicatiemedewerker, Marketing Medewerker en Medewerker Evenementenorganisatie mogelijk om bij ons stage te lopen of een afstudeeropdracht te vervullen.

Daarnaast biedt Eurus stageplekken en afstudeeropdrachten voor HBO-studenten van Saxion. Studenten van de Academie Bestuur en Recht, Academie Mens en Maatschappij of de Academie Ruimtelijke Ordening en Bouw die op zoek zijn naar een uitdagende, praktijkgerichte stageplek of afstudeeropdracht zijn bij ons van harte welkom.

Interesse? Stuur een e-mail met je motivatie en persoonlijke interesses naar info at eurus.nl met als onderwerp Stageplek of Afstudeeropdracht. Wij nemen vervolgens contact met je op.