WERKEN BIJ EURUS

Eurus is een organisatie die continu werkt aan vernieuwend wijkwelzijn. Wij zijn de motor achter diverse projecten waarbij welzijn veranderde in economisch wijkwelzijn. Ondernemerschap is hierbij een belangrijke kernwaarde die zorgt voor de benodigde flexibiliteit in een wijk én kansen en mogelijkheden biedt voor de afzonderlijke wijkbewoners.
Bij Eurus staan innovatie én kwaliteit voorop bij de zeer uiteenlopende en uitdagende participatietrajecten waaraan wij werken. Bij alles wat we doen is de mens het uitgangspunt. Uiteraard geldt dit alles ook voor onze medewerkers. Kwaliteit en professionaliteit zijn daarom net zo belangrijk als een ontspannen en open werksfeer.
Eurus groeit en we kunnen jouw hulp en inbreng goed gebruiken.

Open sollicitatie

Stage en afstuderen

Wil je aan de slag als stagemedewerker van de wijkwijzer in Enschede Oost? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ben je op zoek naar een uitdagende, praktijkgerichte stageplek dan ben je bij ons van harte welkom! Voor meer informatie klik je op deze link!

Traineeship

Klaar met je opleiding?  En wil je  werkervaring op doen om nog meer te leren dan is een traineeship ‘Leren en Meedoen’ wellicht iets voor jou! Eurus zoekt een trainee met een SW ( MWD/ SPH) of Urban Studies achtergrond. Voor meer informatie klik je op deze link!